Головна Новини Дозвілля відносини Що потрібно чоловіку в стосунках - ТОП-5
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно чоловіку в стосунках - ТОП-5

Жіночий журнал поділився з читачами головними потребами, які необхідні кожному чоловіку в стосунках

28 жовтня 2020, 17:25
Поділіться публікацією:

Щоб побудувати довгі та позитивні стосунки, в яких кожен буде почувати себе комфортно, варто знати, що потрібно другій половинці. Аби жінки менше ламали собі над цим голову, видання Cosmopolitan підготувало ТОП-5 потреб, які необхідні чоловікам в стосунках.

Що потрібно чоловіку в стосунках - ТОП-5

Фото: GoodFon

1) Розуміння життєвих позицій і цілей чоловіка

Кожній людині важливо, щоб її цінували як окрему особистість з усіма особливостями та поглядами на життя. Чоловік потребує, щоб його полюбили не як матеріал для створення ідеалу, а як вже сформовану, впевнену у своїх цілях особистість. Тому варто приймати всі його прагнення, вподобання та дивності, якщо ви його дійсно любите.

2) Бути в курсі всього, що відбувається у відносинах

Чоловік також любить поговорити, а ще більше він любить дізнаватися про стосунки, вас та все, що вас оточує. Тому йому важливо, що ви робите на вихідних, як ставляться до нього ваші родичі та друзі. Він прагне дізнаватися більше, тому що йому це дійсно цікаво. Тож порадуйте його кількома словами та відвертими розповідями.

3) Фізична та емоційна вірність

Всі звикли говорити про фізичну зраду і всі знають, що фізична зрада — це боляче. Але інколи відверте спілкування з кимось іншим ранить ще більше. Якщо ти проводиш багато часу зі своїм другом чи товаришем, ділишся секретами з ним, але не розповідаєш їх коханому, такі дії можуть ранити ще сильніше. 

4) Повага до його особистого простору

Кожна людина має право робити те, що йому подобається та інколи бачитися з друзями, відриватися або ж побути наодинці. Згадай, наскільки для тебе важливі шопінг, салони краси. Як інколи хочеться приділити час тільки собі. У чоловіків також є такі потреби, тільки інші інтереси.

5) Адекватне ставлення до його близьких і друзів

Ти можеш не любити його друзів, адже всі люди не можуть подобатися — це факт. Але ти повинна ставитися до них з повагою та бути цілком нейтральною. Забороняти зустрічі з родичами чи друзями також погана тактика. Можна не запрошувати їх до себе додому, але варто відпускати до них свою другу половинку.

Також можете прочитати цікаві факти про кохання, підтверджені наукою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини