Головна Новини Дозвілля відносини П'ять видів брехні, яка знищує ваші стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять видів брехні, яка знищує ваші стосунки

Навіть цілком невинна брехня може зруйнувати стосунки

21 січня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

У стосунках бувають різні ситуації, десь партнер може щось недоговорити або прикрасити, або прикритися брехнею на благо. Але варто розуміти, що далеко не вся брехня, нехай навіть і з хорошими намірами, йде на користь стосункам. Психологи розповіли, про що краще не брехати своїй другій половинці.

П'ять видів брехні, яка знищує ваші стосунки

про що не можна брехати в стосунках (фото з відкритих джерел)

Про ваші потреби

Багато людей в стосунках намагаються підлаштуватися під партнера, забуваючи про свої потреби та бажання. Можливо, це допустимо в якихось певних ситуаціях, але не в стосунках в цілому. Не варто прикидатися, сміятися над дурними жартами або замовчувати про свої почуття, щоб утримати партнера або не образити його. Стосунки повинні бути чесними та відкритими, тому ще на початку потрібно заявити про свої бажання і позначити межі свого внутрішнього "я".

Про ваші почуття

Не бійтеся відверто говорити зі своєю коханою людиною, адже краще з'ясувати всі проблеми, ніж чекати, поки образи та недомовленості виплеснутися назовні, зносячи все на своєму шляху. Говоріть про свої почуття, тоді вам буде легше і вашому партнерові теж.

Про вірність і відданість

Питання вірності та відданості необхідно обговорити ще на початку стосунків, тому що вони можуть відрізнятися. Наприклад, ваш обранець не бачить нічого поганого в невинному флірті або спілкуванні з колишньою подругою, а для вас це абсолютно неприйнятно. Якщо це не з'ясувати відразу, то буде конфлікт. Більш того, не потрібно нічого приховувати один від одного, тому що це дуже делікатна тема. Розставте відразу всі крапки над "і".

Про колишніх партнерів

У кожного є минуле і не потрібно його соромитися. Не варто брехати партнеру про те, які були у вас стосунки раніше, чому вони не склалися і т. д., адже рано чи пізно правда все одно розкриється. Але тільки після цього ваш обранець / обраниця будуть відчувати себе обдуреними й це дуже погано вплине на ваші подальші стосунки.

Дитяче питання

Тема майбутнього потомства також дуже важлива, тому поставтеся до неї серйозно. Перш ніж говорити з партнером про дітей, визначте вашу позицію: хочете ви дітей зараз або через 1-2 роки, або не хочете їх взагалі. Потім акуратно дізнайтеся позицію свого обранця. Тільки не треба брехати й витрачати час один одного, якщо в цьому питанні ви не знайшли компромісу. Чекати та сподіватися, що з часом позиція вашого партнера зміниться — ризиковий варіант.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки роблять пари у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини