Головна Новини Дозвілля відносини П'ять речей, яким немає місця в здорових стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, яким немає місця в здорових стосунках

Позбавляйтеся від цих речей, якщо хочете зберегти стосунки

19 січня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб ваші стосунки приносили тільки комфорт, задоволення і щастя, постарайтеся виключити з них кілька речей.

П'ять речей, яким немає місця в здорових стосунках

що не можна робити в стосунках / Фото: iStock

Заздрість

Якщо ваш партнер досягає певних успіхів в якійсь сфері, то це точно привід для гордості, а не для заздрості. Цьому почуттю абсолютно немає місця в здорових стосунках. Якщо ви щиро не можете порадіти досягненням коханої людини, то подумайте, чи дорога вона вам насправді.

Конкуренція

Між закоханими не повинно бути конкуренції, адже ви одна команда, у якої є спільні цілі, і ви повинні докладати максимум зусиль, щоб разом їх досягти. Любов — не змагання, тому в ній немає переможців і переможених. Не доводьте своєму партнеру, що ви в чомусь краще за нього, в результаті це не призведе ні до чого хорошого.

Образи та приниження

Часом, в пориві злості та образи можуть вириватися дуже неприємні слова на адресу один одного, так буває. Але не варто це робити звичкою. Не самостверджуйтесь за рахунок своєї коханої людини, не розвивайте в ній комплекси ні в якому разі не принижуйте. Ви самі зробили це вибір, тому принижуючи свого партнера, ви тим самим принижуєте і себе.

Байдужість

Згодом пристрасть у стосунках вщухає, і на зміну одним почуттям приходять інші: повага, розуміння, довіру і т. д. Якщо ж вам байдуже, як проходить день у вашого партнера, які у нього плани й в цілому його життя, то навіщо продовжувати ці стосунки? Якщо ви втратили інтерес і не бажаєте відновлювати колишні почуття, тоді краще завершити все це.

Ультиматуми та маніпуляція

У любові немає місця ультиматумам і маніпуляціям. Такими діями ви навряд чи досягнете бажаного результату. Шантаж, тиск і інші методи лише вбивають почуття і стосунки. При такому розкладі ви навряд чи станете рівноправною та люблячою парою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому розлука позитивно впливає на стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини