Головна Новини Дозвілля відносини Найдієвіші способи уникати сварок з дівчиною: п'ять корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдієвіші способи уникати сварок з дівчиною: п'ять корисних порад

Сварки і скандали - невід'ємна частина будь-яких стосунків, але це можна контролювати

14 жовтня 2020, 16:58 comments1528
Поділіться публікацією:

Скандали і сварки з дівчиною — це нормальне явище. Вони є невід'ємною частиною навіть найміцніших стосунків. Ми не зможемо допомогти тобі викорінити їх раз і назавжди. Але цілком здатні підказати, як зменшити ризик їх виникнення, щоб стосунки не перетворилися на справжнє пекло. Допоможе нам у цьому портал mport.

Найдієвіші способи уникати сварок з дівчиною: п'ять корисних порад

Як уникнути сварок з дівчиною

Пояснюй

Розжовуй кожну дію, пояснюй кожну дрібницю. Адже ніколи не знаєш, як дівчина сприйме той чи інший вчинок. Це ніби йти по мінному полю.

Вислухай

Потрібно не тільки слухати, що вона там розповідає, а повністю вислухати, і навіть спробувати вникнути в суть. Так ви отримає шанс дізнатися, в чому проблема. Якщо у тебе звичайно досить терпіння і мужності.

Угоди

Як уникнути сварок через побут? Послуга за послугу. Тобто, якщо тобі не можна приводити друзів додому — нехай забуде про ідею завести собаку. Не подобається, що твій велосипед стоїть посеред кімнати? Ти ж теж не в захваті, що вся полиця у ванній забита її косметикою.

Тонка грань

Головне не перестаратися з такими "угодами". А то вона ще подумає, що все ваше життя — суцільні проблеми і інтриги.

На прикладі інших

Постарайтеся, щоб гіркий досвід друзів, знайомих, або персонажів серіалів не пропав даремно. Ти будеш більш підготовлений до проблем, які раптово можуть заглянути і в ваші стосунки.

Повторимося, що уникнути сварок і скандалів не вийде. Але можливо ці поради допоможуть тобі завжди тримати ситуацію під контролем. Також видання "Коментарі" розповість, як зрозуміти, що ваші стосунки ведуть до шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини