Дві якості, за які чоловіки люблять жінок

Чоловіки люблять ласкавих і розуміючих жінок

Ні для кого не секрет, що зовнішність - головний фактор, на який дивляться чоловіки в першу чергу. Але вони люблять жінок точно не за це, адже багато рис характеру по важливості перевершують зовнішні дані. На своїй сторінці в Instagram психолог Олександр Шахов розповів, за які дві якості чоловіки люблять жінок.

Ласкавість

Представникам сильної статі подобаються жінки, які оточують їх своєю м'якістю, дбайливістю, терпінням і т. д. Лагідність - це якість, яка розвивається поступово, на початку воно дається складно, але потім входить в звичку і стає невід'ємною частиною характеру. Ласкавій жінці може підкориться будь-який чоловік, навіть самий буйний. Жінки своїм м'яким поглядом здатні зупинити війни.

Розуміння

Чоловіки віддають своє серце жінкам, які вміють слухати і розуміють їх. Розуміння — стан залученості, емоційної близькості, інтересу до партнера. Якщо жінка хоче, щоб її полюбили, вона не повинна зосереджувати всю увагу тільки на собі і своїх бажаннях, щоб виділиться в очах партнера. Чоловікові важливо розуміти, що він цікавий жінці.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у відносинах жінка має іноді поступатися чоловікові, щоб в парі була гармонія і спокій. Але є ситуації, коли жінці мовчати не можна.