Головна Новини Дозвілля відносини Дівчина втратила пам'ять і двічі вийшла заміж за одного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина втратила пам'ять і двічі вийшла заміж за одного чоловіка

23-річна Лаура з канадського міста Сааніч в результаті нещасного випадку втратила пам'ять і забула навіть про те, що вона заміжня. Чоловікові дівчини довелося ще раз робити їй пропозицію

10 грудня 2020, 02:50 comments1051
Поділіться публікацією:

Молода дівчина з Канади через нещасного випадку втратила пам'ять, і забула свого чоловіка, і що вона заміжня. Чоловікові дівчини довелося ще раз робити їй пропозицію, повідомляє Unilad. Після 9-ти місяців після весілля на 23-річну Лауру впав стовп, вона пошкодила голову і втратила пам'ять. Канадка навіть не пам'ятала, що у неї є чоловік — Брейді.

Дівчина втратила пам'ять і двічі вийшла заміж за одного чоловіка

ФОТО: З відкритих джерел

"Вона навіть не знала, хто я такий, і лякалася", — розповів й Брейді.

Перший час дівчина лякалася хлопця і не хотіла з ним жити, коли ж вони залишилися під одним дахом, її чоловік почав заново доглядати за нею, щоб вона знову в нього закохалася. Спочатку дівчина не хотіла, але увага, турбота хлопця розтопило її серце. Потім Брейді повторно зробив Лаурі пропозицію.

"Ми обидва знали, що повинні одружитися", — розповів хлопець.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що часто в стосунках партнери маніпулюють, контролюють один одного, перевіряють листування в телефоні, обмежують спілкування з друзями і т. Д. Такі відносини складно назвати здоровими і після них люди починають цінувати свої особисті кордони, та й взагалі починають розуміти, що у них є ці межі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини