Головна Новини Дозвілля відносини Чому хлопець може раптово втратити інтерес до дівчини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому хлопець може раптово втратити інтерес до дівчини

Хлопець може охолонути до дівчини з різних причин

23 червня 2020, 19:25 comments1096
Поділіться публікацією:

Психологи пояснили, чому деякі хлопці через 2-3 місяці після знайомства з дівчиною, починають втрачати до неї інтерес і менше проявляють свою увагу. Чому так відбувається?

Чому хлопець може раптово втратити інтерес до дівчини

Чоловік відчуває тиск

Психологи кажуть, що після знайомства і декількох побачень, хлопцю необхідно дати час, щоб зрозуміти, чого він хоче від відносин. Якщо дівчина чекає від нього гучних слів і серйозних вчинків на початковому етапі, будує з них плани на майбутнє (без його згоди), то він відчуває тиск і дуже скоро може втратити до неї інтерес.

Немає емоційного зв'язку

Пристрасть, захоплення, закоханість — ці фактори об'єднують пару, але разом їх тримає саме емоційний зв'язок і спільні інтереси. Якщо партнерам не вдалося за кілька зустрічей знайти спільні точки дотику,то захоплення, як і інтерес один до одного швидко пропадуть.

Жінка "веде" у відносинах

Більшість дівчат у відносинах перетягують ковдру в свій бік, тому що хочуть бути головними. Але не всі хлопці ставляться до цього позитивно. Якщо дівчина на початковому етапі бере керівництво на себе, хлопцеві здається, що вона заходить занадто далеко і це може відштовхнути його.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як врятувати відносини, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини