Головна Новини Дозвілля відносини Було, але пройшло: як зрозуміти, що стосунки вичерпались
commentss НОВИНИ Всі новини

Було, але пройшло: як зрозуміти, що стосунки вичерпались

Наявність цих ознак вказує на те, що відносини продовжувати не варто

18 червня 2020, 13:25 comments1544
Поділіться публікацією:

Ідеальних стосунків не існує, рано чи пізно в кожній парі настає кризовий період. І щоб його пережити разом, потрібно навчитися знаходити компроміси і чути один одного. Однак, не завжди є сенс продовжувати стосунки. Можливо, любов минула, і настала пора рухатися далі? Як це визначити?

Було, але пройшло: як зрозуміти, що  стосунки  вичерпались

Фізичне насильство

Навіщо перебувати у стосунках, де ви піддаєтеся фізичному насиллю з боку партнера. Такий союз приречений на провал. Замість любові, розуміння і підтримки ви будете відчувати страх, біль, знущання. Будь-яке фізичне насильство — кричущий сигнал про те, що пора розлучатися.

Психологічне насильство

Немає сенсу продовжувати стосунки, якщо ви відчуваєте постійне психологічне насильство. Такі відносини називають токсичними, тому що партнер ламає вас під себе, ігноруючи ваші потреби і бажання. Регулярна критика, образи — все це негативно впливає на ментальне здоров'я.

Протилежні цілі в житті

Наприклад, ви мрієте про дітей, хочете велику і дружну сім'ю, а партнер має інші плани або цілі. Якщо бажання мати дітей для вас принципово важливе — це причина поміркувати про завершення стосунків.

Заборона на самореалізацію

Якщо партнер проти того, щоб ви розвивалися, самовдосконалювалися, то варто задуматися, чи потрібні вам стосунки, де вас будуть постійно в чомусь обмежувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відносини стануть набагато щасливішими, якщо партнери перестануть все ускладнювати. Але як це зробити?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини