Американка розкритикувала російських чоловіків: вийти за них заміж – це підписати собі смертний вирок

Американка критикує ставлення російських чоловіків до жінок. За її словами росіяни грубі, неотесані та вважають себе вищими за жінку.

Авторка популярного жіночого блогу американка, на ім'я Сара, вирішила поділитись своїм досвідом та спостереженнями щодо російських чоловіків. За словами американки, її досвід спілкування з російськими чоловіками виявився жахливим, а одруження з ними – це те ж саме, що "підписати собі смертний вирок".

У своїй статті "Російські чоловіки - більше ніколи" Сара підсумувала свій 4-річний досвід проживання в Росії та стосунки з російськими чоловіками. Американка звернула увагу, що після одруження у чоловіків відбуваються зміни. За її словами за своїм зовнішнім виглядом переважно стежать молоді чоловіки, а після 30 більшість нехтують своєю зовнішністю і фізичним станом, зокрема не ходять у спортзали, погано одягаються, не використовують парфуми і тому подібне.

"Виходячи заміж за молодого росіянина, будьте готові до того, наскільки він зміниться після весілля. Росіяни зовсім не стежать за своїм зовнішнім виглядом, хіба чоловіки віком до тридцяти", - пише Сара.

Американка також звернула увагу на ставлення до жінок у російському суспільстві. Сара вважає, що російські чоловіки поводять себе як тирани, а права жінок ставляться на останнє місце. За її словами, чоловіки сприймають жінок лише як домогосподарок чи обслугу, яка не має права голосу в сім’ї. Зокрема Сара пригадала російський вислів: "Мужчина – глава в семье".

"Такий відкритий сексизм вже має насторожити будь-яку дівчину. Складається враження ніби російські чоловіки - аналог головного героя мультфільму "Шрек": грубі, неотесані чоловіки, які вважають себе вищими за жінку", - пише американка.

Стаття Сари викликала жваве обговорення в коментарях її блогу, а більшість читачів погодилась за її словами про російських чоловіків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни масово тікають в одну з країн Європи.

Також "Коментарі" писали про 7 речей, які роблять всі чоловіки, проте не говорять про це.