Головна Новини Дозвілля відносини Як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину
commentss НОВИНИ Всі новини

Як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину

Постарайтеся «оживити» стосунки і надати їм легкості

22 червня 2020, 18:05 comments1044
Поділіться публікацією:

Багато пар рано чи пізно переживають складний етап, коли первісна пристрасть і захоплення проходять і починається повсякденна рутина. Щоб партнери не віддалилися один від одного, а навпаки, лише зміцнювали стосунки, варто дотримуватися кількох порад.

Як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину

IStock

Частіше дякуйте за те, що є

Не всім людям вдається знайти справжнє кохання і побудувати міцні стосунки. Якщо у вас це вийшло, тоді цінуєте свого партнера і не забувайте говорити йому "спасибі". І не лише вголос, але й подумки. Пригадайте важливі і хороші вчинки, які здійснювала кохана людина у будь-який період ваших відносин. Люди, які пам'ятають, як багато значать один для одного, частіше відчувають себе щасливими.

Не тримайте образ

Не потрібно накопичувати в собі образи, злість і невдоволення. Чим більше ви будете мовчати і згоряти від роздратування, тим гірше будуть ставати ваші стосунки. При таких обставинах, мови про легкість бути не може. Постарайтеся висловити партнеру все, що вас не влаштовує. Знайдіть компроміс і постарайтеся частіше слухати один одного.

Частіше торкайтеся один до одного

Щастя часто криється в дрібницях — поцілунки, обійми, дотики. Чим більше тактильного контакту між вами протягом дня, тим більше ніжності і чуттєвості буде у відносинах.

Почніть щось разом

Знайдіть захоплення, яке сподобається вам обом і стане загальним хобі. Це може бути що завгодно: від походу в басейн і уроків скелелазіння до малювання, вишивання хрестиком та волонтерства. В спільному занятті ви по-новому розкриєтеся один для одного.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зрозуміти, що стосунки зжили себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини