Головна Новини Дозвілля відносини Як тримати себе в руках в стосунках з коханим: кілька порад жінкам
commentss НОВИНИ Всі новини

Як тримати себе в руках в стосунках з коханим: кілька порад жінкам

Терпіння до свого чоловіка забезпечать вас його безмежною відданістю

23 січня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

У кожної жінки бувають важкі дні, коли свого чоловіка хочеться буквально розмазати по стіні. Він може бути навіть не винен в тій проблемі, з якою ви зіткнулися. Але раз він поруч, та ще й пробує заговорити з вами, то іноді прямо хочеться виплеснути на нього всі емоції. Що ж, ми вас розуміємо, але навіть якщо чоловік винен, це не привід псувати відносини. Сьогодні ми розповімо вам, як діяти.

Як тримати себе в руках в стосунках з коханим: кілька порад жінкам

Як не зриватися на своєму чоловіку

Не драматизуйте

Не варто влаштовувати коханому допит тільки за те, що він вчасно вам не подзвонив або не відповів на виклик. Вечір, проведений з друзями за переглядом футбольного матчу замість походу з вами в кіно також не привід для конфлікту і низки образ.

Не вихлюпуйте на чоловіка свій гнів

Іноді ми всі буваємо на межі нервового зриву: проблеми на роботі, втома і зламана машина можуть сильно попсувати нерви. Але все це не привід вихлюпувати весь свій гнів на чоловіка. Якщо вас переповнюють негативні емоції, можете поділитися ними з чоловіком, і він обов'язково вас підтримає.

Рахуйте до десяти

Будь-який стрес включає в людині один з двох інстинктів: нападати або тікати. Саме тому жінки при конфлікті і напруженні емоцій або починають кричати на чоловіка, або голосно хлопати дверима і ображатися. Але толку від цього не буде. Спершу видихніть і порахуйте до десяти, а вже потім приймайте рішення, що робити.

Аналізуйте ваші дії і наміри

Задайте собі питання, чому ви кричите на чоловіка? Крик не допоможе вам бути почутою. Замість підвищення голосу спробуйте шукати компромісні рішення, які влаштують вас обох.

Не гніватися без причини на свого чоловіка — це велике мистецтво. Але повірте, якщо ви його освоїте, нагорода перевершить всі очікування, він до останнього буде відданий вам. Також видання "Коментарі" розповість, як пережити складні життєві ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини