Головна Новини Дозвілля відносини Як перемогти ревнощі: кілька ефективних способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перемогти ревнощі: кілька ефективних способів

Ревнощі здатні покласти край навіть найміцнішим стосункам

23 червня 2020, 11:37
Поділіться публікацією:

Ревнощі є однією з головних проблем багатьох стосунків. В їх основі лежать виключно негативні емоції: страх, недовіра, невпевненість. Кожен хлопець, який цінує стосунки з дівчиною, повинен знайти в собі сили перемогти цю проблему. Ми з радістю дамо тобі кілька рекомендацій, як це зробити.

Як перемогти ревнощі: кілька ефективних способів

Постав себе на її місце
Для цього тобі потрібно просто попросити її робити те ж саме, що витворяєш ти сам. Нехай телефонує тобі  кожні півгодини, влаштовує сцени, постійно запитує де ти, з ким, і чим займаєшся. Вже дуже скоро ти зрозумієш, як сильно це напружує і станеш ставитися до неї з більшою повагою і довірою.
Поглянь в обличчя своїм страхам
Якщо тобі ніяк не вдається подолати свій страх перед її спілкуванням з колишнім, з яким вони залишилися друзями, вдайся до рішучих заходів — познайомся з цією людиною особисто і не гребуй іноді тусити з ними разом. Швидше за все, ти дуже швидко зрозумієш, що це спілкування не загрожує вашим стосункам. Твоя напруга зникне, а впевненості у собі стане більше.
Не влаштовуй допитів
Якщо тобі цікаво, які в неї плани, то немає нічого поганого в тому, щоб запитати. Але це не повинно виглядати, як допит. Наприклад, якщо вона каже, що затримається на роботі, то поцікався у чому причина. Так буде усунена одна з головних причин ревнощів — невідомість.

Ревнощі можуть стати головним цвяхом, який буде забито у кришку труни навіть найміцніших стосунків. Тому протистояти цій проблемі вкрай важливо. Також видання "Коментарі" розповість, як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини