Головна Новини Дозвілля відносини Як і про що говорити на першому побаченні: думка експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як і про що говорити на першому побаченні: думка експертів

Кілька порад, які допоможуть підготуватися до першого побачення

10 листопада 2020, 19:16
Поділіться публікацією:

Всім нам добре відомо, що на першому побаченні ніяк не вдасться уникнути незручних пауз і затяжного мовчання. Щоб трохи виправити ситуацію, потрібно заздалегідь продумати, про що ви будете говорити зі співрозмовником. Американський психолог Річард Уайзман перерахував кілька безпрограшних тем для розмови.

Як і про що говорити на першому побаченні: думка експертів

Як і про що говорити на першому побаченні. Фото: unsplash

Наукове дослідження показало, що люди, які на першій зустрічі говорили про подорожі, зустрічалися кілька разів або ж їх спілкування переросло в тривалі стосунки. А ті, наприклад, хто говорив про фільми, не бачилися більше одного разу, згідно зі статистикою.

Важливо не про що саме говорити, а як — такої думки дотримуються психологи. Секрет гарного спілкування полягає в тому, щоб уникати крайнощів.

Бути щирим зі своїм співрозмовником. Психологи поділилися, що є спеціальний перелік питань, який допоможе буквально за годину пізнати один одного.

А якщо ж розмова виходить зовсім нудною, то краще вже почати спірну тему. Наприклад, ви можете заговорити про аборти. Це допоможе відразу і себе показати, і з'ясувати ставлення вашого співрозмовника до певної проблеми.

Ден Аріелі, який є експертом з поведінкової економіки, запропонував свій список питань для першого побачення, щоб відразу виключити нудні теми:

Скільки романів у тебе було?

Коли ти розлучився зі своїм останнім партнером?

Ти кому-небудь розбив серце?

Як ти ставишся до абортів?

Також видання "Коментарі" розповість, помилка, яка може зіпсувати перше побачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини