Головна Новини Дозвілля відносини Подружня зрада в Тайвані більше не вважається кримінальним злочином
commentss НОВИНИ Всі новини

Подружня зрада в Тайвані більше не вважається кримінальним злочином

Суд визнав цю статтю з кодексу неконституційною

30 травня 2020, 01:13 comments2002
Поділіться публікацією:

У Тайвані конституційний суд визнав, що подружня зрада не може вважатися кримінальним злочином. Цю статтю кримінального кодексу статті визнали неконституційною. Про це повідомляє ВВС.

Подружня зрада в Тайвані більше не вважається кримінальним злочином

Раніше ця стаття передбачала покарання у вигляді одного року позбавлення волі за подружню зраду. Причому її дія розповсюджувалася не тільки на тих, хто перебуває у шлюбі, але і на тих, хто вступав у статеві відносини з одруженими людьми.

Борці за права жінок активно виступали за декриміналізацію подружньої зради. Правозахисники стверджують, що під дію закону частіше потрапляли саме жінки, хоча він і рідко приводив до реальних термінів ув'язнення. У висновку була альтернатива — виплата штрафу. Однак в цьому випадку у порушника все одно з'являлася судимість.

У Тайвані цей закон часто використовували для шантажу і вимагань. Наприклад, чоловіки могли наймати приватних детективів для стеження за дружинами, яких вони підозрювали в зраді. Якщо дружини дійсно були винні і у їх подружжя з'являлися докази, їм могли загрожувати в'язницею або вимагати гроші.

Як повідомляв портал "Коментарі", дівчина Ілона Маска відкрила виставку своїх робіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини