Головна Новини Дозвілля рецепти Заряд бадьорості на цілий день: смузі за рецептом Сінді Кроуфорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Заряд бадьорості на цілий день: смузі за рецептом Сінді Кроуфорд

Сінді Кроуфорд, яка в 50 виглядає на 30, поганого не порадить

1 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Американська супермодель і актриса Сінді Кроуфорд вражає відмінним зовнішнім виглядом в свої 54. Щоранку зірка починає з розминки і склянки корисного зеленого смузі. Приготування напою займе зовсім небагато часу, але забезпечить бадьорістю і енергією на весь день. Рецепт опублікувавло видання Elle.

Заряд бадьорості на цілий день: смузі за рецептом Сінді Кроуфорд

Знадобляться такі інгредієнти: половина склянки мигдалевого молока, одна третина замороженого банана, стакан свіжого шпинату, десять листочків свіжої м'яти, 1 ч.л. протеїну, 2 ч.л. свіжої зелені, щіпка какао.

Спосіб приготування дуже простий. Потрібно змішати всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції. Потім отриману суміш перелити в стакан. І зверху смузі — посипати какао.

Як ми писали раніше, восени всі починають закуповуватися вітамінами в аптеках, щоб уберегтися від різних вірусів у небезпечний епідеміологічний сезон. Але не варто забувати і про продукти харчування. Наприклад, можна приготувати зелений смузі з цитрусами. Цей вітамінний коктейль — швидкий і смачний спосіб підвищити імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини