Улюблена страва принцеси Діани

Принцеса Діана ніколи не їла червоного м'яса або молюсків

Принцеса Діана відрізнялася чудовим смаком. Про те, які страви вона вважала за краще, розповів Даррен МакГрейд, особистий шеф-кухар Діани.

Принцеса Діана ніколи не їла червоного м'яса або молюсків. Народна улюблениця обожнювала болгарські перці, фаршировані цукіні. Був у принцеси і улюблений десерт - хлібний пудинг.

Любила Діана курку з макаронами-ріжками в сирному соусі. Щоб її приготувати, потрібно:

- Вісім курячих стегон на кістки;

- сіль і спеції

- стакан пасти

Для соусу:

Стакан сиру чеддер;

пів склянки сиру пармезан

дві ст/л вершкового масла;

дві ч\л борошна;

по 3/4 склянки молока і жирних вершків

сіль і перець за смаком.

Рецепт: запікаємо курку 30-45 хвилин в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці.

Для приготування соусу ставимо на вогонь велику сковороду або сотейник, розтоплюємо в ньому вершкове масло, додаємо борошно, молоко і жирні вершки. Все це збивати, поки соус не загусне.

Нагадаємо, принцеса Діана планувала забрати Вільяма і Гаррі з країни. Про це пише "Газета.Ru", посилаючись на книгу Алана Пауера, яка опублікована на цьому тижні. За словами автора, смерть принцеси була нещасним випадком - під виглядом репортерів за їх машиною слідував загін спеціального призначення.

Причиною вбивства називається рішення принцеси Діани вийти заміж за мусульманського мільйонера Доді аль-Файєда і їх подальший переїзд з Великобританії разом з її синами від першого шлюбу, принцами Уїльямом і Гарі. Діана стверджувала, що діти завжди хотіли переїхати в іншу країну, щоб перестати перебувати під пильною увагою громадськості. "