Головна Новини Дозвілля рецепти Смачно та просто: рецепт ризотто з білими грибами
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно та просто: рецепт ризотто з білими грибами

Ризотто абсолютно не складна в приготуванні страва

26 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Білий гриб — один з найцінніших і бажаних гостей в кошику грибника. Він дуже смачний і корисний, тому є мало не головним інгредієнтом багатьох страв. Видання "Единственная" поділилася рецептом ризотто — італійської страви, смак якого гармонійно доповнять куряче м'ясо і білі гриби.

Смачно та просто: рецепт ризотто з білими грибами

Інгредієнти: 2 шт. курячого філе, 400 г білих грибів, 2 цибулі, 50 г вершкового масла, 250 г рису, 100 г твердого сиру, 50 г рослинної олії, 150 мл сухого білого вина, зелень і сіль (до смаку).

Спосіб приготування: Куряче філе почистьте від зайвого жиру і плівок, і відправте на 25 хвилин варитися в каструлю з водою. Тим часом замочіть гриби в холодній воді на пів години та дрібно наріжте зелень. Далі білі гриби наріжте пластинами й обсмажте на сковороді з вершковим маслом, хвилин 10. Додайте до них куряче філе і пасеруйте ще хвилин 8-10.

Почистьте цибулю, наріжте його півкільцями та окремо обсмажте протягом 4-5 хвилин. Додайте до неї рис (попередньо його промивши). Влийте туди вино і тушкуйте до тих пір, поки воно не випарується.

По одному ополонику додавайте в рис курячий бульйон (наступний ополоник додавайте, коли попередній випарувався). Потім в страву додайте гриби, подрібнену петрушку і тертий сир. Посоліть. Розкладіть ризотто по тарілках і подавайте на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курку з грибами, тушкованих в пиві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини