Головна Новини Дозвілля рецепти Різдвяний домашній глінтвейн: покроковий рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдвяний домашній глінтвейн: покроковий рецепт

Глінтвейн з апельсином і м'ятою підкорить вас з першого ковтка

11 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:








Глінтвейн, мабуть, найпопулярніший напій нинішнього сезону. Без цього напою не обходиться не одна прогулянка і посиденьки з друзями в якомусь затишному закладі. Порадувати цим коктейлем ви можете своїх гостей і вдома. Глінтвейн готується легко і недовго. Аромат гарячого напою одразу наповнить ваш будинок, а насичений смак — підкорить усіх з першого ковтка. Як приготувати домашній глінтвейн з апельсином і м'ятою розповів кулінарний блог Bene Gusto.

Різдвяний домашній глінтвейн: покроковий рецепт

Фото: Bene Gusto

Для приготування напою знадобляться такі інгредієнти: 500 мл сухого білого вина, один апельсин, 1 ч.л меленого мускатного горіха, 1 ч.л меленої кориці, три гілочки свіжої м'яти та 1 ст.л меду.

Спочатку в каструлю з товстим дном виливаємо вино і ставимо на повільний вогонь. Потім додаємо сік половини апельсина, а другу половинку нарізаємо кружечками й також відправляємо до вина.

Після сюди ж закладаємо спеції: мелений мускатний горіх і корицю, а також свіжу м'яту. Тепер накриваємо кришкою і слід томити 5-7 хвилин на повільному вогні. Слідкуйте, щоб вино не закипіло. Воно повинно лише добре прогрітися й увібрати аромат і смак спецій.

Далі відставляємо посуд з вогню і додаємо мед. Напій проціджуємо в стакани та подаємо з фруктами, сиром або печивом.

Смачного!


Як писав портал "Коментарі" раніше, в холодну погоду потрібно зігріватися смачними напоями, одним з яких є глінтвейн. У помірних кількостях він допомагає організму, зокрема зміцнює імунітет, підвищуючи його опірність до сезонних вірусів. Можете спробувати приготувати ще один варіант цього популярного напою: рецепт ароматного глінтвейну з медом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини