Рецепт сирників, які завжди вдаються

Любите починати ранок із чогось смачненького? Тоді цей рецепт сирників для вас

Домашні творожники – це дуже смачно. Такі сирники будуть ніжними, соковитими, повітряними та з рум'яною скоринкою. Любите починати ранок із чогось смачненького? Тоді цей рецепт сирників для вас, пише cookery.

Нам знадобиться:

сир (жирний, сухий) 400 г,

жовток яєчний 2 шт (або 2 яйця),

цукор 40 г,

крупа манна 30 г (або борошно),

сіль 1 щіпка,

ванілін 1 щіпка.

Як приготувати ідеальні сирники?

Сир з'єднуємо з жовтками, цукром, сіллю, манкою, ваніллю або ваніліном і добре перемішуємо.

Якщо у вас зернистий або однорідний сир, його краще пробити блендером або протерти через сито. Готова маса виходить вже досить сухою та щільною.

Формуємо сирники. Щоб було простіше, руки можна змочити водою чи змастити олією. Розмір і форму робіть, яку любите. Смажимо на маслі на середньому вогні до золотистої скоринки.

Нагадаємо, апельсини - це живильні "електростанції", які є актуальними у зимовий сезон. Про користь, яку цитрус приносить здоров'ю людини, на своїй сторінці в Instagram розповіла клінічний дієтолог Ловнет Батра.

За словами медика, в апельсинах міститься лимонен - прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один з основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки.

Апельсини, як зазначає Батра, сприяють зниженню холестерину. Клас сполук, виявлених у шкірці апельсинів, називається поліметоксильованими флавонами (ПМФ), може знижувати рівень холестерину.