Рецепт дня: паста з куркою у вершковому соусі

Паста - чудова страва для обіду або вечері

Приготувати смачну страву можна легко і швидко, а головне - за допомогою самих звичайних продуктів. Спагеті з ніжними шматочками курки у вершковому соусі не залишать нікого байдужим. Рецептом страви поділилося видання Cookpad.

Для його приготування вам знадобиться: 300 г курячого філе, 400 г пасти, 50 г сиру, 50 мл білого вина (сухого), 400 мл вершків (10%), 2 зубчики часнику, а також сіль, чорний перець і базилік.

Спосіб приготування: у великій сковороді розігрійте олію, викладіть подрібнений часник (його краще розчавити тильною стороною ножа і порубати). Дрібно наріжте куряче філе і додайте в сковороду до часнику, обсмажте, помішуючи, з усіх боків, поперчіть та посоліть (3-5 хв). Після цього, влийте вино, тушкуйте ще 5-8 хв, додайте вершки, тушкуйте ще 5-7 хв, помішуючи, до загусання вершків.

Відваріть до готовності пасту, відкиньте її на друшляк, щоб дати зайвій воді стекти. Сир потріть на дрібній тертці.

Пасту викладіть в сковороду, перемішайте, посипте базиліком або іншою зеленню і тертим сиром, прогрійте до його розплавлення під кришкою ще 2-3 хв. Подавайте пасту до столу гарячою відразу після приготування. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що приготувати зі звичайної моркви.