Обід за 20 хвилин: макарони з сиром і хрусткою крихтою

Цей рецепт макаронів придумали швейцарці

Макарони - простий і доступний продукт, з якого можна приготувати безліч смачних страв, при чому швидко і легко. Представляємо вам рецепт макаронів з сиром і хрусткою крихтою, який точно порадує вас чудовим смаком і ароматом. Що потрібно для приготування?

Інгредієнти: 400 г макаронів (будь-якої форми, крім спагеті), 150 г твердого сиру, 8 ст. л. панірувальних сухарів і 100 г вершкового масла.

Спосіб приготування: візьміть каструлю, наберіть в неї води, поставте на газ і чекайте поки закипить. Відваріть макарони, додавши трохи солі (в середньому 10 хвилин, але краще орієнтуйтеся на час, вказаний на упаковці). Поки макарони готуються, візьміть панірувальні сухарі та обсмажте їх на сковороді, додавши трохи вершкового масла. Дивіться, щоб крихта була золотистого кольору і не підгоріла.

Коли макарони будуть готові, розкладіть їх по тарілках і в кожну додайте дрібно натертий твердий сир, а зверху посипте хрусткою крихтою. Відразу подавайте до столу. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати пасту з куркою у вершковому соусі.