Головна Новини Дозвілля рецепти Незвичайна ідея: рецепт цвітної капусти з перцем і беконом
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайна ідея: рецепт цвітної капусти з перцем і беконом

З такими інгредієнтами цвітна капуста буде ще смачнішою

11 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Цвітна капуста буде ще смачнішою, якщо приготувати її не просто в клярі, як зазвичай, а з беконом і перцем. До цієї страви ще можна подати салат з огірків з лимоном і оливковою олією. Рецепт цвітної капусти розмістив "Гастроном".

Незвичайна ідея: рецепт цвітної капусти з перцем і беконом

Фото: Гастроном

Інгредієнти: 1 середній качан цвітної капусти, 2 сезонних червоних солодких перці, 4-5 зубчиків часнику, 1 невеликий пучок зеленої цибулі, 300 г не дуже жирного варено-копченого бекону або грудинки шматком, 0,5 ч. л. насіння зіри, сіль, мелений чорний і білий перець.

Спочатку у цвітної капусти потрібно видалити повністю все стебло, включаючи його тонкі "відгалуження" (його можна використовувати для супу або овочевого пюре). Суцвіття подрібнити в комбайні в середню крихту.

Далі очистити перці від насіння, плодоніжок і перегородок, нарізати квадратиками зі стороною 1 см. Часник розчавити, очистити і подрібнити. Зелену цибулю тонко нарізати — окремо зелену і білу частину.

Після нарізати бекон кубиками зі стороною 2 см. У воку або на великій сковороді на середньому вогні обсмажувати його, помішуючи, щоб витопити жир, приблизно п'ять хвилин. Покласти білу частину зеленої цибулі, солодкий перець, часник і зіру, і обсмажити протягом однієї хвилини.

Потім додати цвітну капусту і продовжувати обсмажувати, помішуючи, приблизно 15 хвилин. Велику частину часу капусту краще тримати під кришкою. Подавати блюдо гарячим, посипавши зеленою цибулею.

Раніше ми розповіли, як зробити соус з овочів, які завжди під рукою, за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини