Неймовірний рецепт найбільш чоловічого омлету

Цей рецепт омлету допоможе тобі ще довгий час не відчувати голоду

Хочеш як слід підкріпитися перед початком нового дня? Що ж, для цього є багато можливостей. А якщо ти хочеш приготувати особливо ситний сніданок, щоб потім протягом дня менше думати про їжу, ми підкажемо тобі, як приготувати омлет за справжнім чоловічим рецептом. Допоможе нам у цьому портал mport.

Всі знають як приготувати омлет. Але далеко не кожен в курсі, як швидко і легко зробити його сильним і ситним. Для виконання цієї місії тобі знадобляться наступні інгредієнти: куряче філе, порізане маленькими кубиками; яйця - 2 шт; розрихлювач - 0,5 чайної ложки; сир 0% - 50 гр.; приправа із зелені - 0,5 - 1 чайна ложка; сіль.

Тепер приступаємо до готування. Для початку тобі знадобиться гарненько перемішати інгредієнти, злегка збити, вилити в невелику форму, і поставити в попередньо розігріту духовку (175/180 °). Після того, як скоринка добре прорум'яниться, вимикай духовку. Але омлет повинен знаходитися всередині ще не менше двадцяти хвилин.

Тепер ситний сніданок тобі забезпечений і ти зможеш без проблем займатися своїми справами, не думаючи над тим, коли ж настане час обіду. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати справжню чоловічу шаурму.