Головна Новини Дозвілля рецепти Неймовірний рецепт найбільш чоловічого омлету
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірний рецепт найбільш чоловічого омлету

Цей рецепт омлету допоможе тобі ще довгий час не відчувати голоду

30 жовтня 2020, 17:07
Поділіться публікацією:

Хочеш як слід підкріпитися перед початком нового дня? Що ж, для цього є багато можливостей. А якщо ти хочеш приготувати особливо ситний сніданок, щоб потім протягом дня менше думати про їжу, ми підкажемо тобі, як приготувати омлет за справжнім чоловічим рецептом. Допоможе нам у цьому портал mport.

Неймовірний рецепт найбільш чоловічого омлету

Рецепт найсмачнішого омлета

Всі знають як приготувати омлет. Але далеко не кожен в курсі, як швидко і легко зробити його сильним і ситним. Для виконання цієї місії тобі знадобляться наступні інгредієнти: куряче філе, порізане маленькими кубиками; яйця — 2 шт; розрихлювач - 0,5 чайної ложки; сир 0% — 50 гр.; приправа із зелені — 0,5 — 1 чайна ложка; сіль.

Тепер приступаємо до готування. Для початку тобі знадобиться гарненько перемішати інгредієнти, злегка збити, вилити в невелику форму, і поставити в попередньо розігріту духовку (175/180 °). Після того, як скоринка добре прорум'яниться, вимикай духовку. Але омлет повинен знаходитися всередині ще не менше двадцяти хвилин.

Тепер ситний сніданок тобі забезпечений і ти зможеш без проблем займатися своїми справами, не думаючи над тим, коли ж настане час обіду. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати справжню чоловічу шаурму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини