Найшвидший спосіб: готуємо кукурудзу за 5 хвилин

Як в домашніх умовах зварити кукурудзу: названо найшвидший спосіб приготування смачного делікатесу

Варена кукурудза приваблює своїм приємним ароматом і соковитим смаком, але крім цього, її початки ще дуже корисні для організму. Як правило, варіння продукту займається близько півгодини. Але це занадто довго, згодні? Знайдено куди швидший спосіб.

Для того, щоб швидко приготувати літній делікатес знадобиться всього лише мікрохвильова піч. Кукурудза готується в листі під впливом гарячого пару, але смак у неї виходить такий же, як вареної.

Отже, візьміть молоді качани кукурудзи, вершкове масло, а також сіль, перець і інші спеції, наприклад, сушіння трави (за бажанням). Головне - не очищайте кукурудзу від листя, просто викладіть качани на тарілку і відправте в мікрохвильовку на п'ять хвилин, включивши повну потужність. І все, делікатес готовий. Залишилося тільки її почистити, відрізавши нижній кінець качана (3 сантиметри).

Але будьте обережні, оскільки кукурудза гаряча, тому використовуйте силіконову рукавичку або рушник. Візьміть качани за листя й акуратно видавіть їх на тарілку. Отриманий продукт натріть сіллю і вершковим маслом, а також додайте спецій. Смачного!

Варто відзначити, що кукурудзу володіє багатьма корисними властивостями, зокрема покращує роботу серцево-судинної системи, очищає печінку, а також стимулює перистальтику кишківника і допомагає при запорах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що варена кукурудза - одна з найбільш доступних і корисних страв в літній період. Її початки люблять як дорослі, так і діти. Однак кукурудза має ряд протипоказань. Кому варто обмежити в раціоні цей делікатес?