Навіщо винахідливі господині додають цукор у фарш

Досвідчені господині додають у м'ясний фарш цукор, але навіщо це робити і чи не нашкодить підсолоджувач смаку м'ясної страви

Кожна господиня має свої способи та секрети приготування смачного фаршу для котлет або тефтелей. Але багато жінок додають до нього ще й цукор. Чи варто так робити?

Існують різні дискусії та суперечки на тему того, чи варто додавати цукор у несолодкі страви. Якщо для десертів та тесту цей компонент незамінний, то, наприклад, м'ясний фарш може без нього легко обійтися. Але досвідчені господині все ж таки додають підсолоджувач для того, щоб надати страві неповторних смакових ноток. Якщо хочете приготувати смачні та соковиті котлетки, то у фарш обов'язково додайте цукор (на 1 кг розраховуйте 1 ст. л. цукру), адже він допоможе збалансувати смак, а при обсмажуванні додасть котлетам гарну хрустку скоринку.

А ще підсолоджувач можна додавати при приготуванні начинки для чебуреків, м'ясних пиріжків та біляшів, а також рулету з м'ясом.

Нагадаємо, надмірне вживання солодкого може спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям, тому експерти рекомендують мінімізувати цукор у раціоні. Ось які зміни відбудуться з організмом, якщо відмовитись від продукту хоча б на один місяць.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у багатьох харчових продуктах цукор можуть "маскувати", але експерти розповіли, як його можна вирахувати у списку інгредієнтів.

Читайте також, що надлишок цукру в раціоні може призвести до ожиріння та інших захворювань, але цей продукт життєво важливий для організму, тому що забезпечує нас енергією і бадьорістю. Як же бути? Експерти зазначили, що є низка продуктів, у складі яких практично немає цукру, але вони дуже корисні й здатні надати сили.