Головна Новини Дозвілля рецепти На швидку руку: як приготувати салат із запечених овочів
commentss НОВИНИ Всі новини

На швидку руку: як приготувати салат із запечених овочів

Цей салат є корисною та самостійною стравою

4 липня 2020, 12:00 comments1292
Поділіться публікацією:

Якщо хочете приготувати не тільки смачну, але і корисну страву, і при цьому витратити мінімальну кількість часу на кухні, тоді цей рецепт точно для вас. Салат ыз запечених овочів припаде до смаку навіть самим великим привередам. Його рецептом поділилося видання "kolobok".

На швидку руку: як приготувати салат із запечених овочів

Kashevarnya.com

Для приготування салату вам знадобляться наступні продукти: пучок салатної зелені, 1 болгарський перець, 450 г картоплі, брюссельська капуста, 1 цибуля, 1 ч. л. орегано, солі і перцю, а також 3 ст. л. оливкової олії.

Для соусу підготуйте: 3 ст. л оливкової олії, 2 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. кленового сиропу (можна замінити медом), можна ще прикрасити страву шпинатом.

Спосіб приготування: ретельно помийте всі овочі, брюссельську капусту розріжте навпіл, а болгарський перець і картоплю — великими кубиками. Цибулю наріжте кільцями. Всі овочі викладіть в миску, додайте сіль, перець, орегано, оливкове масло і добре перемішайте. Далі пересипте на деко і поставте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах. Якщо овочі будуть підгоряти при цьому, накрыйте деко фольгою.

Готуйте соус: змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет і сироп. Запечені овочі висипте в миску, додайте нарізане листя салату, полийте соусом, перемішайте і викладіть в тарілочки. З овочами можна подати свіжий шпинат.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим заправляти салат: три рецепти смачних соусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини