Кулінарний шедевр: рецепт морквяно-апельсинового супу

Ще один супчик в вашу колекцію

Перші страви повинні обов'язково бути присутніми у раціоні, вони насичують організм вітамінами та корисними речовинами, а також покращують травлення. Якщо ви хочете порадувати членів сім'ї або гостей цікавою новинкою, тоді приготуйте морквяно-апельсиновий суп-пюре. Його рецептом поділилося видання Food.inmyroom.

Інгредієнти: 900 г моркви, 1 червона велика цибуля, 2 середніх апельсини, 2 ст. л. каррі, 2 л овочевого бульйону, 2-3 ст. л. оливкової олії, сіль-перець (за смаком), а ще можна додати дрібку гарбузового насіння.

Спосіб приготування: Очистіть моркву і цибулю і наріжте їх кубиками середнього розміру. З апельсинів вичавіть сік, а цедру фрукта натріть на дрібній тертці. У каструлі з товстим дном нагрійте оливкову олію, додайте туди цибулю та обсмажте до золотистого кольору (2-3 хвилини). Потім додайте моркву, каррі та апельсиновий сік, готуйте ще хвилини 4.

Після в каструлю вилийте попередньо розігрітий овочевий бульйон і посипте апельсиновою цедрою. Варіть хвилин 20-30, поки морква не стане м'якою. Подрібніть суп у блендері, додайте сіль-перець. А перед подачею посипте гарбузовим насінням (за бажанням). Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати томатний суп-пюре в мікрохвильовці.