Головна Новини Дозвілля рецепти Кулінари зібрали кращу «мандаринову» ідею на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулінари зібрали кращу «мандаринову» ідею на Новий рік

Мандарин - самий новорічний фрукт. Його аромат у багатьох з дитинства асоціюється зі святом

18 грудня 2020, 21:37
Поділіться публікацією:

Мандаринова запіканка. Змастіть рослинним маслом жароміцних форму для запікання, посипте дно і боковини мандариновою цедрою.

Кулінари зібрали кращу «мандаринову» ідею на Новий рік

ФОТО: З відкритих джерел

Струсіть надлишки, посоліть і поперчіть. Викладіть вміст запіканки, додайте вершковий або томатний соус і готуйте, згідно з рецептом. Мандаринова приправа.

Змішайте 1 ст. л. підсушеної мандариновою цедри з 1 склянкою цукру (180 г). Пробийте в чаші блендера до однорідності. Використовуйте всюди, де використовуєте цукор. Ароматна сіль. Помістіть невелику гілочку розмарину і цедру мандарина в кухонний комбайн і подрібніть. Змішайте з 100 г дрібної морської солі і розкладіть на підносі для просушування в сухому місці. Приправляйте рибу, креветки, яловичину, свинину або курку. Коктейль. Змішайте 1: 1 сік клементина і шампанське (або інше ігристе). Дами оцінять!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з езонность цитрусових в самому розпалі. Яскравий колір і аромат цих фруктів буквально заманюють з прилавків покупців. Мабуть, мандарини — істинний символ передноворічної метушні і турбот. А запах ялинки і мандаринів — невід'ємні символи зимових свят. Як розповіла лікар-дієтолог Інна Бутько, мандарини містять вітамін С і калій . Останній — елемент, який допомагає залишатися здоровою серцево-судинній системі, виводить зайву рідину. Крім того, це помічник для нашої сполучної тканини, шкіри, а ще калій зменшує зморшки і робить міцними наші суглоби. Однак дієтолог рекомендує не захоплюватися мандаринами. Так, лікар радить з'їдати в день не більше 300 грамів мандаринів. Для дітей "мандаринова" норма дещо менше — максимум 200 грамів в день. Додамо, що також лікарі не радять вживати цитрусові натщесерце. За словами дієтолога, найкраще з'їдати мандарини вранці або ж днем до 17:00.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://7dach.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини