Кухар королеви Єлизавети ІІ розповів про секрет ідеальних сосисок
Найкраще смажити сосиски на качиному або гусячому жирі
Шеф-кухар Джеф Бейкер, який годував саму британську королеву Єлизавету ІІ, розкрив секрет приготування ідеальних смажених сосисок. Про це пише видання Кentlive.
Виявляється, приготувати сосиски - це теж справжнє кулінарне мистецтво. Більшість людей з дня у день роблять одні й ті ж помилки, навіть не підозрюючи, що самі позбавляють себе гастрономічного задоволення. Джеф Бейкер, який до всього ще є володарем зірки Мішлен, розповів, які сосиски подають до королівського столу.
Насамперед, сосиски потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Це необхідно зробити приблизно за 20 хвилин до приготування. За цей час сосиски стануть трохи теплішими і під час смаження не луснуть.
"Для приготування потрібно використовувати сковорідку з антипригарним покриттям. В неї необхідно замість олії додати ложку гусячого або качиного жиру", - радить шеф-кухар.
Проколювати шкірку сосиски під час смаження не потрібно, інакше вона просто розлізеться і втратить свій апетитний вигляд.
Смажити сосиски необхідно на малому або середньому вогні. Їх потрібно весь час перевертати, поки не з'явиться рівномірна золотава скоринка. Подавати до столу цю нехитру, але смачну страву краще через кілька хвилин, коли сосиски трохи охолонуть.
Також "Коментарі" розповідали про те, як приготувати вдома м'ятне варення за рецептом відомого шеф-кухаря.