Ідея для вечері: рецепт курки з грибами, тушкованих в пиві

Пиво при тушкуваннф дає курці ніжний і м'який смак

Ніжне куряче філе, тушковане в пиві разом з грибами та селерою - відмінне рішення для обіду або вечері. Ця страва дуже смачна і ситна, адже завдяки пиву м'ясо виходить м'яким і соковитим. Якщо ви такого ще не готували, тоді швидше записуйте рецепт, яким поділилося видання "Единственная".

Інгредієнти: 600 г курячого філе, 200 г печериць, 2-3 стебла селери, 2 зубчики часнику, 1 склянка світлого пива, сіль-перець (за смаком), рослинна олія.

Спосіб приготування: Візьміть куряче філе і наріжте його шматочками середнього розміру, посоліть і поперчіть їх, ретельно перемішайте. Печериці наріжте пластинками, а стебла селери - шматочками. Також дрібно наріжте зубчики часнику. Поставте сковорідку на вогонь, додайте рослинної олії та обсмажте м'ясо до білого кольору, потім викладіть його на тарілку.

У цій же сковорідці обсмажте гриби, потім додайте філе, селеру, влийте склянку пива і доведіть до кипіння. Тушкуйте страву на невеликому вогні 10-15 хвилин, потім додайте часник і тушкуйте ще хвилин 10.

Для рецепта краще використовувати світле пиво, тому що темне може надавати м'ясу гірчинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати курячі рулети зі шпинатом.