Головна Новини Дозвілля рецепти Експерти визначили основний вектор, за яким слідують флагмани кулінарної сфери
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти визначили основний вектор, за яким слідують флагмани кулінарної сфери

Вегетаріанство - тенденція 2021 року. Курча без м'яса та веганські морепродукти стають все більш популярними не тільки серед вегетаріанців

11 грудня 2020, 02:19
Поділіться публікацією:
Їстівний посуд

У наступному році їстівними стануть не тільки тарілки, але і контейнери.

Експерти визначили основний вектор, за яким слідують флагмани кулінарної сфери

ФОТО: З відкритих джерел

Домашня їжа

Мамин борщ і бабусині пироги — ось що стане основною тенденцією в 2021 році. Мова йде не тільки про домашніх обідів, але і про домашній сирі, хлібі та м'ясному асорті.

Веганство

Мова йде не про радикальну зміну раціону і повному виключенні продуктів тваринного походження, а про скорочення їх споживання і заміні великою кількістю овочів і фруктів, пише Sputnik.

Кліматична дієта

Сезонність — ось що диктує меню модних закладів. Продукти місцевого виробництва набагато корисніше та багатшими поживними речовинами.

Вегетаріанство — тенденція 2021 року. Курча без м'яса та веганські морепродукти стають все більш популярними не тільки серед вегетаріанців і веганів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що вибирає і споживаючи здорову їжу всією сім'єю з самого раннього дитинства вашого малюка, ви допомагаєте дитині розвинути правильні звички харчування. Це закладає основу для вибору, який зробить дитина щодо їжі поза домом і без вас. Ставлення вашої дитини до їжі, а також формування його звичок харчування починаються вдома в дуже ранньому віці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Sputnik
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини