Головна Новини Дозвілля рецепти Чим замінити сирники на сніданок: смачні рецепти з сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим замінити сирники на сніданок: смачні рецепти з сиром

Пам'ятайте, що сніданок повинен бути ситним і корисним

16 лютого 2021, 10:35 comments1086
Поділіться публікацією:

Якщо вранці на приготування сирників у вас не вистачає часу, тоді можна поекспериментувати з сиром і порадувати себе іншими смачними стравами.

Чим замінити сирники на сніданок: смачні рецепти з сиром

страви на сніданок (фото з відкритих джерел)

Ось кілька з них:

Швидка запіканка в мікрохвильовці

Чим замінити сирники на сніданок: смачні рецепти з сиром - фото 2

Інгредієнти: 200 г сиру (9% жирності), 1 яйце, 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. борошна (з гіркою), а також 1 ст. л. родзинок (за бажанням).

Спосіб приготування: візьміть глибоку миску, додайте в неї сир, цукор, борошно і вбийте одне яйце. Якщо сир крупнистий, тоді збийте його блендером. Промийте родзинки й додайте в отриману масу. Ретельно перемішайте інгредієнти, додайте 1 ст. л. звичайної води й відправте в мікрохвильовку на 3 хвилини. Перед подачею додайте у свою запіканку джем, сметану або фрукти. Смачного!

Ледачі коржі з сиром

Чим замінити сирники на сніданок: смачні рецепти з сиром - фото 3

Інгредієнти: 150 г сиру (5% жирності), зелень, 50 г сиру, 1 зубчик часнику, 2 яйця, 50 мл молока, 1,5 ст. л. борошна, 1/3 ч. л. соди й трохи рослинної олії.

Спосіб приготування: в мисці змішайте сир, молоко і соду. Ретельно перемішайте. Потім додайте подрібнений часник і твердий сир, натертий на дрібній тертці. Додайте дрібно посічену зелень, сіль, перець, яйце та інші спеції (на смак). Знову перемішайте. Отриману масу розділіть на 2 частини. Поставте на вогонь сковорідку, додайте в неї рослинної олії, потім одну частину отриманої маси. Накрийте кришкою й обсмажуйте корж з кожного боку по 3-5 хвилин. Потім виконайте те ж саме із частиною маси, яка залишилася. Все, ваші коржі готові, можна розрізати та подавати до столу. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка каша ідеально підійде для сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини