Які питання не варто задавати коханій людині

Експерти озвучили кілька питань, які не варто задавати коханій людині, щоб не зіпсувати стосунки

У кожній, навіть найгармонійнішій парі, рано чи пізно виникають непорозуміння й образи, це так звана притирання характерів. І часто стосунки псують нешкідливі, на перший погляд, питання, які задаються коханій людині. Що краще не питати?

Ти нічого не хочеш мені розповісти?

Дуже часто можна почути таке питання у стосунках, тому що це свого роду психологічний прийом. Людина, коли у неї таке запитують, розгублюється і починає згадувати, в чому ж вона могла завинити.

Між нами все серйозно?

За таким питанням часто слідує з'ясування стосунків, а навіщо це робити, якщо ви відчуваєте, що у вас все добре? Іноді людині потрібен час, щоб зрозуміти, наскільки серйозні її наміри й почуття, а такі питання можуть її лише відштовхнути.

Ти мене кохаєш?

Здавалося б, що в цьому питанні немає нічого кримінального. Але якщо ставити його регулярно, то сенс відповіді почне губитися. Не перетворюйте в рутину неоціненні зізнання в коханні.

Скільки у тебе було чоловіків (жінок)?

Перш ніж поставити таке питання коханій людині, подумайте, чи дійсно ви хочете знати відповідь і що будете робити, коли дізнаєтеся цю інформацію? Ви або приймаєте свого партнера з усім минулим, або ні. Таки питання нікому не подобаються. Краще зосередьте увагу на майбутньому, а не минулому.

Хто для тебе дорожче: я або твої подруги (друзі)?

Таке питання також часто підіймається в парі. Але не варто ставити свою кохану людину перед вибором: або ви, або друзі. Заздалегідь визначте особисті кордони й правильно розставте пріоритети у парі, щоб друзі не заважали стосункам, а стосунки - спілкуванню з друзями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як визначити, що вас у стосунках просто використовують.