Як стати нещасним прямо зараз: кілька дієвих порад

Досить всієї цієї мотивації, просто прийми, що ти найнещасніша людина на цій землі

Інтернет переповнений дурними мотиваційними статтями про те, як зробити себе щасливим. Але сьогодні ми, напередодні Нового року, вирішили піти від протилежного і дати тобі кілька порад, щоб ти відчув себе по справжньому нещасним. Запитаєш навіщо нам це? А просто так, від вредності! Так що насолоджуйся.

Подивися на себе в дзеркало

Неодмінно зроби це після того, як набив черево вчорашніми пельменями або макаронами. Обов'язково подивися на себе в дзеркало. Ну як, красиво, подобається?

Подивись у вікно

Особливо якщо за ним знаходиться добротне звалище, трамвайна лінія або вічно перевантажений трафіком галасливий проспект. Кращий час для цього - коли там по коліна бруду або сміття.

Зайди в соціальні мережі

Зайди в соціальну мережу і дізнайся, що всі навколо тебе живуть яскравим і барвистим життям: катаються по Єгипту, ходять на тренування, тусуються по крутих барах, розпивають елітку в компанії шикарних панночок. А ти й далі п'єш пиво за десятку, сидячи на дивані або на лавці в сквері.

Подзвони батькам

Обов'язково подзвони батькам. Ти ж так хочеш, щоб тобі попромивали мізки на предмет нездорового харчування, деградуючого способу життя, негідної роботи, правда?

Тепер ти точно знаєш, як в році, що минає 2020 році несподівано зрозуміти, що ти нічого не вартий, що все, що ти робив, не варте і виїденого яйця і ніхто тебе особливо не любить. Але не впадай у відчай! Ми знаємо, що все вище сказане - не про тебе, і що прочитавши цю статтю ти лише посміхнувся. Бажаємо тобі нових звершень у 2021 році! Також видання "Коментарі" розповість, як стати щасливим і радісним людиною у 2021 році.