Як сімейні сварки можуть впливати на потенцію чоловіка

Сварки згубно впливають на стан здоров'я чоловіків

Останні дослідження вчених доводять, що сімейні сварки псують не лише настрій і емоційний стан партнерів, але ще згубно впливають на чоловіче здоров'я.

Експерти стверджують, що конфлікти в сім'ї, незалежно від теми, викликають в організмі викид стресових гормонів. Накопичення образ і претензій віддаляє партнерів один від одного. А якщо на тлі сварки відбувається ще і невдалий сексуальний досвід, це може стати причиною розвитку психогенної еректильної дисфункції (патологічний розлад, який супроводжується слабкою або відсутньою ерекцією, - прим. авт.)

Крім цього, конфлікти в родині можуть порушити сон чоловіки, призвести до головного болю, підвищеної нервозності і депресивного стану. Експерти кажуть, що на емоціях, після сварки, чоловіки здатні змінити своїй партнерці, так як хочуть розради і підтримки.

Щоб подібних проблем у чоловіка не виникало, жінка повинна зміцнювати його самооцінку, заохочувати ініціативи, виявляти своє терпіння і розуміння. При такій поведінці, поганий настрій швидко пройде, сварка забудеться, а сексуальне життя не постраждає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розчинна кава шкідлива для потенції.