Головна Новини Дозвілля психологія Вересневий повний місяць: що заборонено робити в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Вересневий повний місяць: що заборонено робити в цей день

Уже цієї ночі, 2 вересня, Місяць стане цілком освітленим і позбудеться впливу Сонця

2 вересня 2020, 03:34 comments1067
Поділіться публікацією:

Уже сьогодні, 2 вересня, жителі Землі відчують на собі вплив повного Місяця. У цей період можливі проблеми зі здоров'ям і концентрацією уваги, пише "Уніан".

Вересневий повний місяць: що заборонено робити в цей день

Місяць у повні. Фото: Podrobnosti.ua

Повний Місяць цього разу випав на період, коли Місяць знаходиться в Рибах, а ось Сонце залишається в знаку Діви. Таке поєднання допоможе знайти сенс у всіх ваших починаннях і вкласти в проекти душу. Енергія Діви посприяє розвитку витримки і завзятості, які знадобляться в побудові і реалізації довгострокових планів.

Найбільш потужним вплив повного місяця буде з 8:23 ранку. У цей момент енергія супутника Землі буде найчистішою і сильною. Можливі деякі проблеми зі здоров'ям. Наприклад, можуть нагадати про себе хронічні захворювання або ж душевні розлади. У період повного місяця люди стають більш імпульсивними, у них проявляються негативні сторони характеру.

Вересневий повний Місяць можна використовувати для збору і заготівлі лікарських трав. Зараз вони мають максимально цілющі властивості. Також цей період можна присвятити вирішенню фінансових питань. Все, що стосується вкладення грошей, не буде викликати особливих труднощів. Якщо давно планували подорож, то зараз настав найсприятливіший момент, щоб втілити плани в життя.

А ось від будь-якої інтелектуальної праці, яка вимагає максимальної концентрації уваги, астрологи зараз рекомендують відмовитися. Сконцентруватися на чому-небудь вам буде дуже складно. А проекти, що вимагають конкретики, заберуть багато енергії, але так і не втіляться в реальність.

Раніше "Комменатріі" розповідали про те, кому зірки обіцяють прибуток вже в перші дні вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини