Головна Новини Дозвілля психологія Вчені розповіли, про що найчастіше брешуть другі половинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, про що найчастіше брешуть другі половинки

У другої половинки може бути багато секретів

29 грудня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Професори Колумбійської бізнес-школи провели дослідження, яке має назву "Досвід зберігати секрети". Головна мета дослідження — вияснити, що приховують один від одного закохані люди.

Вчені розповіли, про що найчастіше брешуть другі половинки

Що приховують від нас другі половинки - дослідження науковців. Фото: v.img.com.ua

Результати показали, що другі половинки зберігають до тринадцяти секретів одночасно.

Вченими було проведено десять різних досліджень, які виявили, які саме секрети приховують закохані.

Виявилося, що найчастіше партнери не відкривають один одному своїх фантазій та думок про інших людей. Наступним пунктом ідуть таємниці про свою сексуальну поведінку та фантазії. Також багато людей приховують від других половинок брехню, власні романтичні бажання та зраду довіри.

Вчені зазначили, що коли люди щось приховували від коханих, вони почували себе нещасними. Також секрети негативно впливають на психічне здоров'я людей та стосунки з коханою людиною.

Люди, які бережуть секрети всередині себе, витрачають багато часу, переймаючись та страждаючи. Можна сказати, що вони одержимі своїми таємницями та хвилюються, щоб друга половинка ніколи не дізналася про приховане.

Нагадуємо, що вчені дізналися, в якому віці чоловіки зраджують найчастіше. Найбільш "небезпечним" періодом є той, коли чоловікові виповнюється 29, 39 і 49 років. Експерти припустили, що швидше за все, подібна спрага гострих відчуттів з новою жінкою пов'язана з небажанням чоловіка старіти, визнавати, що незабаром він перейде на новий етап свого життя.

Також сайт "Коментарі" розповідає як заохотити чоловіка допомогти у прибиранні. Фахівці рекомендують скласти план дій, з яким ви можете ознайомитися тут. Він допоможе закоханим швидко та легко доглядати за домом разом та при цьому не сваритися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Оля

29 грудня 2020, 16:17

я всегда когда вру, потом болит кишечник https://kishechnik.guru/


Новини