Удача вже у вас у руках: кому із знаків зодіаку пощастить цієї весни

Астрологи назвали п'ять щасливчиків

До настання весни залишилося зовсім небагато. Ця пора пробудження стане відмінним стартом для п'яти знаків зодіаку. Астрологи розповіли, що березень і квітень цього року мало не найкращі місяці. Вся справа в тому, що до 27 квітня не буде жодної ретроградної планети. Дізнайтеся, кому ж більше всіх пощастить навесні 2021 року!

Овен

Ваша енергія, бажання і сила воля будуть винагороджені за заслугами, а сприятливе розташування планет принесе колосальний успіх. Весна цього року для вас - це постійне везіння і море позитивних змін. Щоб все це отримати вам доведеться тільки діяти. Не бійтеся виходити із зони комфорту! Для вас будуть відкриті всі двері в усіх сферах життя.

Близнюки

Позбавтеся від рамок і на повну проявіть вашу харизму, чарівність і дружелюбність. Особливу удачу зірки пророкують в любовній сфері. Але і з фінансами все буде в повному порядку, а на роботі - можуть з'явитися приємні бонуси. Якщо ж ви в пошуку місця діяльності, то не переживайте, цієї весни вам точно пощастить!

Лев

Весна видасться для вас насиченою і захопливою. Мабуть, ви будете успішні, як ніколи за останні пару років. Зірки дуже щедрі. Вас чекає взаємна любов, доленосні зустрічі, корисні знайомства, кар'єрні перемоги або величезний успіх в сфері навчання.

Діва

Нарешті у вашому житті починається біла смуга. Готуйтеся: вже в березні на вас посиплються цікаві пропозиції щодо роботи. Будьте об'єктивні та обирайте найкраще. Крім того, зірки дають добро на здійснення дорогих покупок. Проявіть фінансову грамотність. Вкладення в бізнес або навчання новим навичкам буде успішним. Залишайтеся працьовитими, але не авантюрними, і тоді на вас чекає успіх!

Водолій

Завидна інтуїція - ось такий подарунок вам несе майбутня весна. Ваше чуття не підведе у вирішенні найрізноманітніших і складних завдань і труднощів. Перші два весняні місяці обіцяють приємні події як в любові, так і в гаманці. Можете зайнятися новим хобі та чекати цікавих знайомств!

Раніше ми писали, що астролог дала прогноз для всіх знаків східного зодіаку. Символ цього року - Бик - буде щедрим!