Головна Новини Дозвілля психологія Вчимося бути харизматичним: кілька порад чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчимося бути харизматичним: кілька порад чоловікам

Ти можеш стати одним з тих чоловіків, який постійно притягує до себе оточуючих

2 червня 2020, 15:45 comments1350
Поділіться публікацією:

Деякі чоловіки просто наділені талантом притягувати до себе інших людей. Вони ніби випромінюють упевненість в собі, спокій, готовність до будь-яких викликів. Оточуючі відчувають себе поряд з ними впевнено і готові, якщо треба, йти за ними у вогонь і воду. І що найголовніше — цим чоловіком можеш бути ти. Звичайно, доведеться навчитися деяким премудростям. Ми з радістю розповімо тобі про них.

Вчимося бути харизматичним: кілька порад чоловікам

Зроби свою присутність помітною

Зовсім не треба яскраво одягатися, як папуга. Зайві крики і коментарі також будуть не до місця. Твоя позитивна енергетика повинна йти попереду тебе, а фізична присутність відійти на другий план. Створити такий "ефект присутності" допоможуть гарні навички емоційного зв'язку з іншими людьми. Почати можна з теплої дружньої посмішки.

Опануй мистецтво мовлення

Харизматичні чоловіки знають, як легко знайти спільну мову з великою кількістю людей. Для цього не потрібно говорити багато і постійно. Досить робити це вдумливо і правильно підбирати слова. Акуратно підбирай тон і емоційне забарвлення мови, не забуваючи і про мову тіла. Не забувай про паузи, жести і пози.

Умій слухати

Ти зможеш подкорить багатьох людей, якщо покажеш, що ти здатний слухати їх. Люди люблять говорити про себе і якщо ти їм даси таку можливість, вони високо її оцінять. Утримайся від власних коментарів щодо тієї чи іншої ситуації. Лише уважно слухай співбесідника і не забувай іноді робити компліменти щодо почутого в оповіданні.

Уточнюй

Якщо потрібно більше інформації для бесіди — не соромся уточнювати, але завжди замислюйся про доречність питань. Використовуй мову тіла, щоб показати, що ти зацікавлений в цій розмові.

Якщо тобі вдасться стати харизматичною особистістю, перед тобою відкриються багато дверей. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно створити супроводжувальний лист.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини