Головна Новини Дозвілля психологія У чому зустрічати Новий 2021 рік різним знакам зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому зустрічати Новий 2021 рік різним знакам зодіаку

Астрологи розповіли, як обрати наряд для новорічної ночі різних знаків зодіаку

28 грудня 2020, 05:12 comments6336
Поділіться публікацією:

Астрологи впевнені, що кожному з 12 знаків зодіаку підходить різний стиль. Тому наряд для новорічної ночі варто вибирати з урахуванням того, хто ви за гороскопом. Від цього залежить, який фасон, декор та які матеріали варто вибрати для святкового одягу.

У чому зустрічати Новий 2021 рік різним знакам зодіаку

Наряд на Новий рік. Фото із відкритих джерел

Овен

Багатьом Овнам личить червоний колір, але Бикові, як відомо, червоний колір не подобається, а з урахуванням того, що наступаючий 2021 рік Бика, не варто вибирати наряд в цьому кольорі — щоб не злити господаря року. Ідеальним варіантом може стати одяг в рожевому, жовтому або золотому кольорі. Також варто доповнити наряд яскравим акцентом.

Телець

Тельцям зустрічати рік Бика можна в класичному вбранні молочно-білого кольору. Це може бути світле плаття до полу або класичне чорне плаття. А доповнити образ можна вишуканими прикрасами, але варто пам'ятати, що тут теж важлива стриманість — обмежитеся двома позиціями.

Близнюки

Повітряному знаку — Близнюкам — в новорічну ніч підійдуть легкі, невагомі, прозорі і просвічують тканини, такі як шифон, мереживо або фатин. Наряди з таких тканин чудово будуть виглядати в світлих відтінках. До таких нарядам варто вибирати і вишукані ненав'язливі аксесуари.

рак

Бик радить Ракам зустрічати Новий рік в стриманих елегантних нарядах. При виборі прикрас варто звернути увагу на перли.

Лев

Левам Бик радить стримати фантазію при виборі вбрання для новорічної ночі 2021 року. Представникам цього знака варто звернути увагу на паєтки, блискучі тканини або обробку в металевому кольорі. Бикові сподобається, якщо ви віддасте переваги прикрасам з білого металу.

Діва

Дівам особливо до обличчя речі в вінтажному стилі. Для зустрічі Нового 2021 року такі речі теж можуть стати ідеальним варіантом. Вишукано виглядатимуть довгі сукні, благородні тканини, витончені і не впадають в очі прикраси. Але в цю новорічну ніч представники цього знака можуть дозволити собі поекспериментувати і додати в наряд яскравий акцент.

ваги

Бик рекомендує Терезам в новорічну ніч приміряти незвичні для себе фасони, а також зачіску і макіяж. Вдалий образ може стати визначальним на весь 2021 рік.

Скорпіон

Скорпіонам, як і багатьом іншим знакам зодіаку, астрологи рекомендують бути стриманими при виборі способу для новорічної ночі. Нехай це буде класичний наряд, який напевно підійде цим знакам зодіаку.

Стрілець

А ось стрільцям варто не боятися експериментів — господар року буде тільки радий такому вибору. Родзинкою образу можуть стати аксесуари, яким необхідно приділити особливу увагу.

Козеріг

Бик рекомендує Козерогам в новорічну ніч залишити в стороні зайву скромність і дозволити собі бути більш сміливим, це стосується і вбрання. Козероги не люблять зайвих деталей, тому експерименти можуть стосуватися фасони одягу.

Водолій

Для Водоліїв експерименти — улюблене заняття і Бик цьому тільки радий.

Водолії люблять підкреслювати власну сексуальність за допомогою одягу — проте на Новий рік — 2021 краще проявити повагу до консерватора-Бику і обійтися без надмірно провокаційних нарядів. Представникам цього знака буде сконцентровано увагу на аксесуарах і не можна упускати жодної деталі: від кольору педикюру до обробки нижньої білизни. І навіть якщо ніхто не побачить цих нюансів, самі Водолії будуть відчувати себе на висоті.

риби

Природна стриманість і елегантність Риб дуже імпонує Бикові. Представникам цього знака можна вибрати в якості наряду для зустрічі 2021 року елегантне плаття з шовку або атласу, що струмує хвилями. Правда, господаря року не засмутить, якщо ви вирішите вибрати щось незвичне для себе в одязі. А ось з аксесуарами краще не придумувати нічого зайвого.

Нагадаємо, названі кольору Нового 2021 року , які підкажу, у чому треба зустрічати Бика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини