Головна Новини Дозвілля психологія Три звички на віддаленій роботі, яких слід позбутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Три звички на віддаленій роботі, яких слід позбутися

Ці звички можуть бути розцінені, як неповага до колег і халатне ставлення до роботи

22 червня 2020, 18:01
Поділіться публікацією:

У зв'язку з карантином багато хто з нас досі працює віддалено. Більшість вже освоїлася в нових реаліях, але є й такі, хто продовжує відчувати себе не дуже затишно і його продуктивність почала падати. Сьогодні ми розповімо тобі про деякі моменти, які мають місце під час робочої відео-конференції з колегами. Це приклади з категорії "Як не треба робити".

Три звички на віддаленій роботі, яких слід позбутися

Надсилати в робочий чат голосові повідомлення

Не всі хочуть це слухати. І не у всіх є можливість. До того ж через голосові повідомлення важче зафіксувати важливу інформацію, яка повинна бути на виду. Результатом може стати плутанина. Тому в групових чатах краще доносити інформацію за допомогою літер.

Спізнюватися на групові конференції

Віддалена робота розслабляє. Багато хто думає, що на відео-конференцію можна і трохи спізнитися, нічого поганого від цього не станеться. Тим не менш, це така ж зневагу до своїх обов'язків, як і запізнення на роботу або прогул. Ніхто спасибі не скаже, якщо ти змусиш себе чекати під час відео-конференції.

 Робити кілька справ відразу

Якщо камера вимкнена під час зідзвону і ніхто не бачить, чим ти там займаєшся, то можна трохи позалипати в мережі, відповісти на чиєсь повідомлення або глянути короткий відос. Але так ти ризикуєш пропустити важливу інформацію і колеги зрозуміють, що ти фактично відсутній. Це дуже не красиво по відношенню до них.

Не забувай, що віддалена робота — це все та ж робота, і вона вимагає відповідного відносини. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно приймати фінансові рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини