Головна Новини Дозвілля психологія Три причини, чому вам попадаються «не ті» чоловіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три причини, чому вам попадаються «не ті» чоловіки

Часто жінки зустрічають чоловіків, не готових до відносин

2 вересня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Багато жінок скаржаться на постійні невдачі в коханні, а все через те, що їм попадаються "не ті" представники сильної статі. Психолог Ілля Суслов виданню Wday пояснив, чому жінок часто цікавлять чоловіки, які не готові до серйозних стосунків.

Три причини, чому вам попадаються «не ті» чоловіки

Westend61/ Getty Images

Сила звички

Фахівець підкреслив, що багато проблем можуть бути пов'язані з дитинством. Дівчина не може зустріти гідного чоловіка, тому що росла і звикла жити в тяжких і токсичних стосунках. Вона сподівається на те, що виросте і по-іншому побудує свою сім'ю, але чомусь не виходить. На її шляху зустрічаються чоловіки, схожі на тих, з ким вона жила або спілкувалася в дитячі та юні роки, тому що "просочилася" тією атмосферою.

Пам'ять

Психолог вважає, що багато дівчат вибирають для стосунків людину, яка схожа на когось з їхнього дитинства. На того, хто справив на них сильне емоційне враження. Тобто партнер стає проєкцією цього яскравого і крутого знайомого. Однак в юному віці все люди схильні ідеалізувати, тому цілком можливо, що цей яскравий образ насправді не такий вже й ідеальний, а зовсім навпаки. Якщо жінці трапляються одні невдахи, варто задуматися, може вони нагадують їй когось із минулого.

Незнання себе

За словами психолога, якщо дівчина хоче побудувати серйозні, тривалі та гармонійні відносини, їй спочатку потрібно розібратися в собі. Вона повинна чітко розуміти, який чоловік їй потрібен, щоб вона була щаслива.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких ситуаціях чоловікові не може давати другий шанс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини