Три найбільш чоловічих способи миттєво позбутися стресу

Швидко зняти стрес набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд

Більшість з нас регулярно піддаються впливу стресу. Це можуть бути і проблеми в сім'ї, і невдачі на роботі. При цьому присвятити час повноцінному відпочинку можливості, як правило, немає. Саме тому ми, за допомогою порталу mport , розповімо тобі про три способи позбутися стресу дуже швидко.

Почитай казку

Якщо ти довго і старанно працював, але кінець кінцем зазнав невдачі, то краще, що ти можеш зробити - це почитати книгу. При цьому не варто брати в руки праці Платона чи багатотомник "Всесвітньої історії". Візьми щось легке і захоплююче. Цілком підійде казка. Таке чтиво швидко залишить всі проблеми далеко позаду, коли ти поринеш в казкові пристрасті.

Помедитуй або помолись

Хороший спосіб впоратися зі стресом - це помедитувати. Зовсім не потрібно знати техніки медитації, просто спробуй очистити свій розум від важких думок. А якщо ти віруюча людина, то все набагато простіше - помолись. Без сумніву, це краще, ніж розслаблятися за допомогою випивки.

Удар подушку

Кілька ударів в подушку миттю допоможуть тобі прогнати стрес і прийти до тями. Відчуй, як з кожним ударом стрес йде з тебе. Якщо ти знаходишся в офісі, не піддавайся спокусі використовувати замість подушки обридлого колегу. Навіть якщо саме він і є причиною твого стресу.

Ці три способи допоможуть дуже швидко зняти стрес і ти, без сумніву, відчуєш себе краще. Також видання "Коментарі" розповість, як прокидатися за першим сигналом будильника.