Головна Новини Дозвілля психологія Транзитний Марс: астролог попередила про небезпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

Транзитний Марс: астролог попередила про небезпеку

Найближчим часом у світі можуть статися нові катаклізми та катастрофи, - астролог

12 серпня 2020, 09:02
Поділіться публікацією:

Транзитний Марс рухається по зодіакальному колі. Зараз він опинився в знаку Овен і саме по собі це явище не небезпечне. Однак там же знаходиться зараз і Чорний Місяць. Що може обіцяти подібне з'єднання розповіла астропсихолог Валентина Віттрока, — передає ТСН.

Транзитний Марс: астролог попередила про небезпеку

Транзитний Марс. Ілюстрація: goroskop.guru

Знак Овна для Марса є рідним. Тому саме зараз люди можуть відчути активізацію своїх кращих якостей. Підвищиться енергійність і ініціативність. Нові ідеї будуть з'являтися фактично з нізвідки, так само як і дар переконання. Але є одне "але" — взявшись на емоціях за новий проєкт, можна досить швидко втратити до нього інтерес. До того ж в той момент, коли транзитний Марс заходить в Овен люди стають більш запальними та можуть піддавати себе невиправданому ризику.

І все ж найбільша небезпека даного періоду полягає в тому, що в знаку Овен транзитний Марс зустрівся з Чорним Місяцем. Його завдання — виявити зло і представити його на загальний огляд. Він провокує Марс на агресію, конфлікти, війни, природні катаклізми та техногенні катастрофи.

Таке небезпечне з'єднання триватиме до 21 жовтня, поки Чорний Місяць не покине знак Овен. Саме тоді люди відчують значне полегшення, адже більшу частину своєї агресивної енергії Марс на той час втратить.

Тандему транзитного Марса і Чорного Місяця більше за інших потрібно побоюватися Овнам, Ракам, Терезам і Козерогам. Саме у них ймовірність потрапити, так би мовити, під роздачу найвища.

Щоб захистити себе від негативних астрологічних наслідків, потрібно уникати всіх можливих стресових ситуацій. Те ж саме стосується і ризику — ніяких порушень правил, прогулянок по темних вулицях і навіть польотів на літаку. Емоції потрібно спробувати поки що тримати при собі, щоб не спровокувати на ще більшу агресію оточуючих.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що підготували зірки для кожного знака зодіаку на середу, 12 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини