Головна Новини Дозвілля психологія Точно збудеться: як правильно загадувати бажання в новорічну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Точно збудеться: як правильно загадувати бажання в новорічну ніч

Щоб задумане збулося, важливо робити це правильно

30 грудня 2020, 21:22
Поділіться публікацією:

Всі ми знаємо, що в новорічну ніч прийнято загадувати бажання. Виявляється, не все так просто: зробити це потрібно правильно, щоб воно здійснилося. Психотерапевт Ірина Маноха розповіла, про що слід знати, перш ніж просити бажане у Нового року. Про це пише Сегодня.

Точно збудеться: як правильно загадувати бажання в новорічну ніч

Як правильно загадувати бажання в новорічну ніч. Фото: segodnya.ua

Згідно зі словами фахівця, чим більше людина мріє, тим більше її картинка візуалізується. Тут важливо розуміти, що чим чіткіше ви будете знати, чого саме хочете, тим простіше ви зможете це отримати.

Є такий популярний ритуал, коли ми пишемо бажання на папері, потім підпалюваємо його і кидаємо в келих з ігристим напоєм, щоб випити. Експерт каже, що така дія може залучити позитивну енергетику.

Також Ірина зазначає, що якщо ви хочете щастя і достатку, то потрібно чітко уявляти, що робить вас щасливим. Наприклад, "Я хочу знайти свою другу половинку / вийти заміж / одружитися".

Тільки з таким підходом ви будете розуміти, яка мрія у вас є, і кожен день будете рухатися до її здійснення.

"Якщо це стосується нового авто, то недостатньо тільки відкладати певні суми, слід дізнаватися якомога більше інформації про нього", — сказала Ірина.

Що може завадити:

Перешкодою на шляху до здійснення бажаного може стати образа на когось, тому важливо навчитися прощати.

Образа затьмарює позитивну енергію, яка вам так необхідна. У людей, які постійно перебувають у поганому настрої, мрії виконуються вкрай рідко, каже експерт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, речі, які потрібно викинути перед Новим роком. Перед Новим роком варто викинути непотрібні речі, щоб очистити простір для нових емоцій і подій в житті. Езотерики та психологи радять виділити день для генерального прибирання, щоб як слід підготуватися до зустрічі Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини