Головна Новини Дозвілля психологія Що руйнує життя жінки: три негативні установки
commentss НОВИНИ Всі новини

Що руйнує життя жінки: три негативні установки

Від цих установок потрібно терміново позбуватися

4 листопада 2020, 00:30 comments1042
Поділіться публікацією:

Деякі психологічні установки, які дають собі жінки, руйнують їх життя і стосунки з чоловіком. Сімейний психолог і телеведучий Марк Бартон розповів, що це за установки і чому ними не слід користуватися.

Що руйнує життя жінки: три негативні установки

Фото: Pekic/E+/ Getty Images

Я боюся, що більше нікого не зустріну

Багато жінок залишаються у стосунках, які їм не приносять ніякої радості та задоволення, тільки тому що бояться залишитися одні й не зустріти більш гідного чоловіка. Це тривожна установка, адже вона "вбиває" самооцінку, жіночність, чуттєвість і впевненість в собі. Але це лише суб'єктивна думка, яку цілком можливо, нав'язав вам ваш партнер. Але бояться не варто, спробуйте змінити своє життя.

Я обов'язково зміню його, зі мною він стане краще

У цей момент жінка наділяє себе правом бути для свого чоловіка матусею, наставницею, начальницею. Ви починаєте застосовувати різні маніпулятивні та насильницькі техніки і навіть завуальований шантаж. Намагаючись відучити його від спілкування з друзями, від алкоголю, від полювання, від риболовлі, ви забуваєте, що він такий, яким він є.

Запитайте у свого чоловіка, чи хоче він заради вас відмовлятися від своїх звичок і захоплень. Узгодьте свій план з ним. Чи готовий він? Навряд чи. І якщо він не планує змінюватися, то нічого змінювати не треба, тільки сили і нерви витратите.

Все зміниться само по собі

Плисти за течією — велика помилка. Якщо стосунки руйнуються або просто не приносять щастя, сподіватися на те, що з якоїсь безглуздої випадковості вони почнуть радувати ваше серце, не варто. Не буває такого, що на рівному місці щось стане по-іншому.

Стосунки чоловіка і жінки — це рух назустріч один одному. Якщо хтось один рухається, а другий стоїть на місці — це марна робота. Або обидва стоять на місці — теж марно. Дії повинні бути, і вони повинні бути взаємними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги варто прочитати кожній жінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини