Головна Новини Дозвілля психологія Психологічний трюк, який змусить будь-кого звернути на вас увагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологічний трюк, який змусить будь-кого звернути на вас увагу

Давайте розберемося, як це працює

4 листопада 2020, 21:02
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно в житті трапиться ситуація, коли вам потрібно буде привернути увагу співрозмовника до себе. І якщо не знаєш, чим можна "зачепити" іншу людину, то подібне завдання може виявитися справжнім випробуванням. Щоб уникнути такого сценарію, психологи поділилися хитрим трюком, який змусить абсолютно будь-кого приділити вам кілька хвилин.

Психологічний трюк, який змусить будь-кого звернути на вас увагу

Як привернути до себе увагу. Фото: unsplash

Весь секрет до неможливого простий: потрібно назвати ім'я людини, а потім поставити їй конкретне запитання, ось і все. По-перше, на звучання власного імені людина реагує, як ні на що інше. Коли ви вимовляєте ім'я вголос, то показуєте співрозмовникові, що він вам небайдужий, і що ви поважаєте його. Психотерапевт Кай Стабелл поділилася, що таким трюком користуються деякі продавці, щоб потім клієнти до них поверталися.

А по-друге, питання потрібно задати для того, щоб зосередитися на іншій людині, як каже Кай. Адже зазвичай протягом дня ми слухаємо інших або займаємося чимось, так і не скориставшись можливістю озвучити свої думки. І коли нам зустрічається людина, яка цікавиться нами і готова слухати нашу розповідь, звичайно ж, навіть в самому щільному графіку ми знайдемо для неї кілька вільних хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, простий метод, який допоможе позбутися стресу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини