Психолог розвінчав популярні міфи про чоловічі зради

Цим міфам вірить більшість жінок

Багато жінок бояться зрад з боку коханого чоловіка. Але часто їх підозри і припущення грунтуються на помилкових судженнях. На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Андрій Ніколаєв розвінчав популярні міфи про чоловічу невірність.

Фахівець підкреслив, що страх зради займає лідируючі позиції в рейтингу страхів людей, які вступають у відносини. Жінки часто обманюються, спочатку грунтуючись на помилкових судженнях, особливо стосовно чоловічих зрад, чим часто самі руйнують довіру в парі.

Всі чоловіки зраджують

Певна частина жінок дійсно впевнена в тому, що зради неминучі. Причому велика їх частина згодна закрити очі на зраду, при виконанні двох умов – якщо відсутні почуття і стосунки на стороні або від самої жінки ретельно приховується факт зради.

Якщо буде тотальний контроль, зрад не буде

Причому, під приціл найчастіше потрапляю самі вірні і віддані чоловіки. Тільки от постійні сумніви і спроби звинуватити в зраді мають зворотний ефект, і штовхають в обійми сторонньої жінки.

Зради – це спадкове

Тільки від людини залежить, наскільки вона прийме ту чи іншу модель поведінки в сім'ї. Але нагадувати про зради у стосунках батьків чоловіка точно не варто.

Він не стане змінювати через страх помсти

Нерідко жінки займають оборонну позицію, і попереджають, що, якщо зрадять їм, то і вони зрадять. Але для чоловіка така заява дає підстави засумніватися у вірності і порядності своєї супутниці. А це точно не робить стосунки міцнішими.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які типи жінок відлякують чоловіків.