Психолог розповів, як поводиться чоловік після зради

При зраді часто змінюється загальна звична лінія спілкування

Якщо ви підозрюєте свого чоловіка в зраді, але не маєте ніяких доказів його невірності, тоді варто поспостерігати за його поведінкою. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram розповів, які ознаки повинні вас насторожити.

Фахівець відзначив, що чоловіка можуть видати деякі зрушення в спілкуванні, дивні фрази та дії, а саме:

➖ Він почав прибирати. Через почуття провини після зради чоловіки можуть почати виконувати домашні обов'язки.

➖ Він став більш замкнутим і менш ніжним. Його можуть дратувати дрібниці, які раніше він навіть не помічав.

➖ Він почав переглядати ваш телефон. Таке буває, якщо він проєктуэ на вас свою зраду і думає, що ви теж могли його зрадити.

➖ Йому стало складніше вам довіряти. І вам може здатися, що справа в вас. А насправді він перестав посвячувати вас у свої плани, щоб не "спалитися" і не заплутатися.

➖ Секс став рідкісним і млявим. Це взагалі один з перших сигналів, але тільки в тому випадку, якщо ваш чоловік в порядку і сексуальні проблеми не пов'язані зі здоров'ям.

➖ Він може перестати з вами спілкуватися на абстрактні теми та звести розмови тільки до побутових питань. Або навпаки почати забовтувати вас без зупинки, щоб постійно відволікати вашу увагу. Тут все залежить від темпераменту і характеру вашого партнера. Але при зраді часто змінюється загальна звична лінія спілкування.

Якщо ж всього цього немає, то можливо ваш партнер просто перевантажений на роботі і його потрібно підтримати. Також дивна і нелогічна поведінка може сигналізувати про те, що у нього проблеми в емоційній сфері, які не пов'язані зі зрадою. У такому випадку варто придивитися до нього і запитати безпосередньо, як і чим можна йому допомогти.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як відновити довіру у стосунках після зради.